Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Få fler affärer
   med ny hemsida

   Hemsidor är inget nytt, men spelplanen och vad som är en bra hemsida ändras hela tiden. Därför krävs det att man som företagare är påläst och avsätter tid för att säkerställa att man är med i matchen. En hemsida är inte något som bör lämnas åt slumpen, utan kräver löpande arbete, service och investering.

   Varför hemsida
   från Effektify?

   Vi hymlar inte med att man kan bygga sin hemsida själv, och vi uppmuntrar dig gärna att försöka. Men vi finns också här när du har frågor eller när du vill ha experthjälp. Vi fokuserar inte bara på ett snyggt yttre, utan för oss är det viktigaste att ta reda på vad hemsidan ska göra för dig, och sedan tar vi fram en plan och en strategi på hur vi uppnår dina mål. Du ska inte bara bli nöjd när din nya hemsida går live.

   Du ska älska att arbeta och växa med den under lång tid!

   Vi hjälper e-handlare att ranka bättre.

   Vad ska man tänka på när man bygger en hemsida?

   Det är idag inte speciellt svårt att bygga en hemsida själv, men som mycket annat kräver det att man investerar en hel del tid för att lära sig grunderna, vad som är viktigt och hur verktyget fungerar. Här listar vi några saker som är viktiga när man bygger en hemsida:

   Z

   Syfte och målgrupp

   Innan man sätter igång är de viktigaste frågorna “Vad är syftet med hemsidan?” och “Vem ska använda den?”. Detta för att kunna fokusera på vilket problem hemsidan ska lösa och för att den ska bli mer relevant och användarvänlig.

   Z

   Tillgänglighet

   När man arbetar med hemsidor landar man ofta i uttrycket “lätt att säga, svårt att göra”. Det är ju självklart att en hemsida ska vara lika enkel att använda och läsa på både en stor skärm och en liten skärm. Men det kräver att man gör jobbet också. Förutom att säkerställa att bilder och texter går att se och läsa utan att zooma in (eller ut) kan det krävas att man ser över knappar och klickbara element så att de gör sitt jobb även på små skärmar.

    

   Z

   Snabbhet och laddtid

   Det finns många faktorer som påverkar hur snabbt en hemsida laddar. Det du kan göra själv är att inte använda fler “tunga” element än nödvändigt, t.ex. video, bilder, m.m. De bilder du använder bör anpassas och komprimeras innan de laddas upp på hemsidan. Utöver innehållet på sajten påverkas laddtiden av hosting (var hemsidan finns), plattform (vilket verktyg som använts för att bygga hemsidan), m.m. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur du kan få din hemsida att ladda snabbare. Du kan också testa din hemsida med Googles PageSpeed Insights.

   Z

   Säkerhet för dig och dina användare

   Hade du gått in i en butik eller en byggnad om du möttes av en skylt som sa “Den här byggnaden är inte säker. Vill du verkligen gå in?”. Knappast. Trygga dina besökare genom att installera ett SSL-certifikat på hemsidan. Utan SSL riskerar du också att sjunka i ranking på Google.

   För din egen säkerhet bör du se till så att din hemsida är skyddad från yttre attacker och intrång. Enklast är att kontakta din hostingpartner eller andra branschkunniga.

   Let´s play!

   Har du frågor eller är redo att starta din digitala resa redan nu, är du välkommen att fylla i några rader eller maila oss på letsdance@effektify.com så hör vi av oss inom kort!

    [text Företag placeholder "Företag"]

    Nyfikenhet leder till kunskap. Vår kunskap inom SEO, webb design och marknadsföring är därmed enorm.