Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Seo Stockholm

   Behöver du hjälp med SEO i Stockholm? Låt oss ta den rollen! På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Stockholm kan vi hjälpa dig synas för dina potentiella kunder som söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO och erbjuder våra tjänster till alla som vill ranka högt på Googles organiska sökresultat eller behöver hjälp med annonsering genom Google Ads eller sociala medier.

   Stockholm – sökmotoroptimering

   Det är ingen nyhet att synlighet skapar möjligheter för företag – både genom traditionell marknadsföring och digital marknadsföring. Att öka din synlighet online ökar också dina chanser att få ökad trafik från fler besökare till din hemsida, och därmed få fler kunder som leder till ökad försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring men det måste göras på rätt sätt för att det ska effekt.

   Effektify är inte enbart en SEO-byrå. Vi hjälper våra kunder med allt inom digital marknadsföring, både i Stockholm och i resten av Sverige, och har bred kunskap när det kommer till sökmotoroptimering/SEO och annonsering med Google Ads. Här ser vi sökmotoroptimeringen som ett sätt att ge alla samma förutsättningar, att lyckas uppnå drömmen av att driva en framgångsrik verksamhet.

   Vi kan SEO – vi hjälper dig att lyckas på Google.

   Webbcopy hjälper dig att ranka högre på Google.

   Hur fungerar
   SEO i Stockholm?

   SEO kommer från det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket direkt översatt till svenska betyder sökmotoroptimering. SEO handlar i grund och botten om att optimera din hemsida för Googles ranking och består av oerhört många olika delar och är en väldigt viktig faktor för dig som vill att dina potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sina sökningar på just de tjänster eller produkter som du erbjuder.

   Med sökmotoroptimering syns din hemsida bättre på Google.

   Sökmotor
   optimering

   Genom att med SEO genomföra en grundlig optimering av din webbplats gör du den synlig på Google och andra sökmotorer som används av besökare som letar efter sidor som din.

   Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för just dig och ditt företag. Google analyserar en mängd faktorer som tillsammans avgör exakt hur relevant din webbplats är för de sökord du vill att ditt företag ska synas på. Sökmotorerna granskar även hur sidan är uppbyggd, hur många, samt vilken typ av externa länkar som leder till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på bland Googles sökresultat.

   SEO består huvudsakligen av tre delar; en analys av sökord, on-page och off-page optimering.

   SEO analys

   En analys av sökord är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är relevanta för dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys tittar man närmare på vilka konkurrenter ditt företag har, på antalet sökningar på sökordet i fråga, intentionen som ligger bakom själva sökningen och mycket mer. Det är viktigt att kontrollera att konkurrensen inte är alltför hög men att det samtidigt är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt för det SEO-arbete som väntar.

   Off-page optimering

   Off-page är allt det arbete inom sökmotoroptimering som görs utanför hemsidan. Detta arbete innefattar externa länkar, rekommendationer från andra hemsidor som genom länkar leder till din hemsida. Detta visar på att andra hemsidor anser din webbplats vara korrekt anpassad för specifika sökord, vilket därmed också gör att Google uppfattar det på samma sätt.

   Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi och är alla oerhört viktiga för sökmotoroptimeringen som hjälper din ranking hos sökmotorerna.

    

   On-page optimering

   Optimeringen som sker on-page är en väldigt viktig del för att sökmotoroptimering ska ge resultat. Detta är det arbete som görs på din hemsida för att Google ska anse den vara relevant för de sökningar som görs, att rekommendera sidan för besökare som letar efter de saker som ditt företag erbjuder. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, även kallat content. Detta innefattar bland annat texter, bilder och videos på sidan, rubriker som på ett korrekt sätt beskriver din verksamhet för dina kunder, samt att meta-titlar och meta-beskrivningar på hemsidan är korrekt angivna. Tanken är att optimera denna content utifrån de sökorden du vill ranka på.

   Vikten av bra content

   För att din firma ska kunna ranka högt på Google och andra sökmotorer är det av yttersta vikt att allt innehåll på hemsidan är anpassad på rätt sätt. Genom att med SEO göra din hemsida så relevant som möjligt för aktuella sökord är ett krävande men nödvändigt arbete för att säkra din placering på sökmotorerna och för att öka trafiken som sökoptimering leder till. Sidor som ständigt håller hög placering på Googles sökresultat är resultat av hårt och ihärdigt SEO-arbete, och är något som annars inte skulle vara möjligt.

   Konkurrensen bland företag i Sverige ökar för varje dag som går då det blir enklare att med internet erbjuda sina produkter för betydligt större publik. SEO-sökmotoroptimering gör det möjligt för nyligen startade verksamheter att synas framför betydligt större konkurrenter. Att med bra SEO driva trafik till din webbplats kan du med sökmotorerna hjälpa din firma att växa dig större på betydligt kortare tid än vad som tidigare var möjligt. Framförallt i stora städer som Stockholm är bra sökmotoroptimering livsviktig och betydelsen av att öka din hemsidas ranking absolut nödvändig då du vill lyckas med dagens digitala marknadsföring.

   Detta är den främsta anledningen till att SEO-byråer ständigt arbetar för att hjälpa företag att få fler kunder och för att kunna ha en chans att stå upp mot konkurrenter med högre trafik och bättre placering av sökresultatet. En bra SEO-byrå hjälper dig att med en analys av hemsidan komma fram till sökfraser som skulle gynna dig på bästa sätt och som skulle driva trafiken i din riktning. På Effektify arbetar vi dagligen med att hjälpa företag i Stockholm med sökmotoroptimering/SEO och kan med våra experter på varje område se vad som behöver förbättras för att du ska ranka bättre bland sökresultatet.

   Med sökmotoroptimering syns din hemsida bättre på Google.

   Google utvecklas ständigt
   – därför måste också SEO göra det

   Det är ett faktum att människor som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på resultaten efter att denna strategi har implementerats och efter att man börjat optimera hemsidan i fråga. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google gör det. Sökmotorn uppdateras ofta och därför är det av stor vikt att hänga med i dess utveckling. Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella och för att kunna prestera på den nivå som just SEO-byråer bör.

   Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Våra experter utbildas ständigt inom varje del av SEO och SEM för att alltid kunna erbjuda våra kunder det som krävs för att lyckas hålla sig relevanta i sökmotorernas ögon.

   Hur fungerar
   SEO i Stockholm?

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering som det också kallas, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den största skillnaden är konkurrensen, vilken är betydligt större på nationell nivå. För många branscher är det relevant att enbart synas lokalt online då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas lokalt. Om du exempelvis behöver hjälp av en rörmokare så kommer du troligtvis söka på ”rörmokare” tillsammans med staden i fråga eftersom det är just vad som är relevant för dig. Du är troligtvis inte på jakt efter en rörmokare i Luleå då du befinner dig i Stockholm.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar. Detta behöver tydligt redogöras för på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för att sökmotorn Google ska anse din hemsida vara relevant för den som söker efter det du erbjuder. För att lyckas med lokal SEO behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder som ligger till grund för hemsidan. Detta gör det betydligt lättare för Google att begripa vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med.

   Vanligtvis kräver det betydligt mindre arbete för företag som vill synas lokalt då konkurrensen begränsas i jämförelse med företag som är verksamma över hela landet. Detta har naturligtvis även att göra med vilken stad du vill synas lokalt på, då konkurrensen naturligtvis är betydligt högre i städer som Stockholm, Göteborg eller Malmö, till skillnad från mindre städer.

   Google My
   Business (GMB)

   Om du driver ett lokalt företag som verkar inom ett avgränsat geografiskt område är det av stor vikt för dig att finnas på Google My Business. Det är viktigt då Google My Business är det resultat som Google visar om du söker efter lokala företag. Google visar upp det som en lista av de olika relevanta lokala företagen ovanför det organiska sökresultatet. Detta är en enkel lösning som inte kräver mycket arbete och passar lokala företag väl.e Ads är det möjligt att specificera den målgrupp du riktar dig mot. Du har även möjlighet att rikta in annonserna geografiskt så att du syns på specifika sökord i specifika orter.

   Skulle information om ditt företag förändras, såsom öppettider eller adressändring, kan du enkelt uppdatera den med Google My Business så att dina potentiella kunder alltid har rätt information om din verksamhet.

   Om Stockholm

   Som Sveriges huvudstad, anses Stockholm vara en de snabbast växande städerna i Europa då allt fler personer bestämmer sig för att flytta hit. Även om staden grundades redan på 1200-talet dröjde det så länge som till år 1436 för att den skulle bli till Sveriges huvudstad.

   Den oerhört vackra och mångkulturella staden Stockholm är fylld av historia och sevärdheter, upplevelser och aktiviteter som passar sig väl för unga såväl som gamla, samt för familjer som vill utforska och ständigt stöta på nya saker att lära sig. Det finns oändligt många att välja mellan och flera som berättar Stockholms historia på sätt som du annars inte skulle kunna ta del av.

   Här hittar du mysiga kvarter med caféer och restauranger som alla erbjuder något eget, oavsett vad du är sugen på att äta eller dricka. Allt från lyxiga restauranger till enklare hak och allt däremellan. Vart du än befinner dig i Stockholm har du nära till något gott att äta och något intressant att se. Du som uppskattar historia och gamla byggnader hittar här allt från Nordiska museet till Nobelmuseet samt Stockholms slott, Drottningholms slott och Stockholms stadshus, alla med fantastiska historier att berätta om.

   Missa inte den berömda stadsdelen Gamla Stan som ger dig allt du kan tänka dig från gamla, fina byggnader till rolig shopping. För dig som älskar karuseller finns Gröna Lund som ger familjer i Sverige långa dagar av lek och roliga stunder.

   Som sagt, Stockholm är för alla människor som är ute efter att spendera många dagar med att lära sig nya spännande saker, utforska maträtter som tidigare inte testats och händelserika turer som lämnar minnen du alltid kommer att minnas.

   Vi hjälper dig gärna med SEO i Stockholm

   Har du ett företag i Stockholm och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Som SEO-byrå är Effektify redo att hjälpa dig! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring då våra tjänster inkluderar allt från SEO och SEM till att bygga hemsidor. Kontakta oss redan idag för hjälp med SEO i Stockholm!

   behöver du istället hjälp med sökmotoroptimering i

   SEO i Göteborg

   SEO i Malmö

   SEO i Uppsala

   SEO i Halmstad

   Vad kul att du har hittat till oss!

   Har du frågor eller är redo att starta din digitala resa redan nu, är du välkommen att fylla i några rader eller maila oss på letsdance@effektify.com så hör vi av oss inom kort!

    [text Företag placeholder "Företag"]