tjänster

Med våra tjänster hjälper vi företag att synas bättre och därmed öka sin försäljning. Oavsett vilken typ av synlighet som lämpar sig för just ditt företag, garanterar vi att med hjälp av våra specialister på varje område, kan utforma en strategi som hjälper dig nå dina mål.

branscher
skiljer sig åt

medan målen
är de samma

Det är med helhjärtat engagemang vi hjälper företag nå den digitala närvaro som krävs idag. På Effektify har vi många års erfarenhet av att bygga och växa företag, strategiarbete, marknadsföring och försäljning.

Som vi ser det handlar det inte om SEO eller Google Ads, Facebook eller TikTok. Vi väljer verktyg enligt uppgiften, inte tvärtom.

Google Ads

U

Sökmotoroptimering

l

Webbcopy

w

Facebook Ads

Webbdesign

On-page

Öka försäljningen
med Google Ads

Google Ads är ett utmärkt verktyg för dig som vill öka din försäljning, öka antalet människor som besöker din hemsida eller som vill ha fler återkommande kunder. Med Google Ads kan du specificera den målgrupp du riktar dig mot. Du har även möjlighet att rikta in annonserna geografiskt så att du syns på specifika sökord i specifika orter.

Med sökmotoroptimering syns din hemsida bättre på Google.

Få fler besökare
till din hemsida

Att synas på Google ger ditt företag större möjlighet att nå ut till kunder som söker efter de produkter eller tjänster som just du erbjuder. Sökmotoroptimering eller SEO  är därför livsviktigt för att ditt företag ska synas online, få fler besökare och göra fler affärer som följd av detta.

vi är effektify

och vi är den

kreativa digitalbyrån
 du behöver

Let’s play!