Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Umeå – sökmotoroptimering

   Seo Umeå

   Att öka din ranking på Google ökar dina chanser att få fler besökare till din hemsida. Detta leder till att fler potentiella kunder hittar dig, vilket i sin tur leder till ökad försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring men det måste göras på ett sätt som anses vara relevant för att exempelvis Google ska anse din hemsida vara bättre än dina konkurrenters sidor då kunder söker efter det du erbjuder.

   SEO Umeå

   Effektify är inte enbart en SEO-byrå. Vi hjälper kunder i Umeå med allt inom digital marknadsföring, och har bred kunskap när det kommer till sökmotoroptimering/SEO och annonsering med Google Ads och genom sociala medier. Här ser vi sökmotoroptimeringen som ett sätt att ge alla rätt förutsättningar, att öka sin synlighet och ranka högt upp bland sökresultaten.

   Sökmotoroptimering i Umeå

    

   Behöver du också hjälp med SEO i Umeå? Precis som du hittade vår hemsida när du sökte efter Umeå sökoptimering kan vi hjälpa dig att öka din närvaro hos potentiella kunder som söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökoptimering och genom vårt arbete med SEO har vi hjälp otaliga kunder att ranka högt på Googles organiska sökresultat och med annonser genom Google Ads och på sociala medier.

   Hur fungerar SEO i Umeå?

    

   SEO kommer från det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket direkt översatt betyder sökmotoroptimering. I grund och botten handlar SEO om att optimera din hemsida för Googles resultat och består av oerhört många faktorer. Det är en väldigt viktigt för dig som vill driva mer trafik till din hemsida och för att potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sina sökningar efter just de tjänster eller produkter som du erbjuder. Genom att med analysera din webbplats och optimera den gör du den synlig på sökmotorer som används av människor som letar efter sidor som din. Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google som möjligt på sökord som är relevanta för just dig och din bransch. Detta kan göras med en mängd olika digitala verktyg som hjälper oss att se exakt hur anpassad din webbplats är för de sökord du vill att ditt företag ska synas på och för besökaren som söker efter dem. Sökmotorerna granskar även hur sidan är uppbyggd, hur många, samt vilken typ av externa länkar som leder till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på bland Googles sökresultat.

    

   Sökmotoroptimering i Umeå

   Organisk trafik står för ungefär 70% av all trafik som når din hemsida och är därmed en betydande del av arbetet. SEO består huvudsakligen av tre delar; en analys av sökord, on-page och off-page optimering.

    

   SEO analys

   En SEO analys är viktigt för att kunna finna just de sökfraser som är mest relevanta för dig och din verksamhet. När vi analyserar din sida tittar vi närmare på konkurrenter inom din bransch, på antalet sökningar de relevanta sökorden har, intentionen som ligger bakom sökningen och mycket mer.

    

   On-page optimering

   Rätt innehåll on-page är en väldigt viktig del för att sökmotoroptimering ska hjälpa. Detta är allt som syns på din hemsida och är det som avgör om Google ska anse den vara relevant för de sökningar som görs. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, även kallat content. Detta innefattar bland annat texter, bilder och videos på sidan, rubriker som på ett korrekt sätt beskriver din verksamhet för dina kunder. Tanken är att optimera denna content utifrån de sökorden du vill ranka på, och görs med verktyg specifikt anpassade för att ta reda på vad som krävs för att fler besökare ska hitta till dig.

    

   Off-page optimering

   Off-page är allt det arbete som görs utanför hemsidan. Detta arbete innefattar externa länkar, eller rekommendationer från andra hemsidor som genom länkar leder till din sida. Detta visar på att andra hemsidor anser att din webbplats är intressant, vilket också gör att sökmotorer uppfattar det på samma sätt.

   Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi och är alla viktiga för att sökmotoroptimeringen ska hjälpa din ranking.

    

   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Vad Google anser vara relevant betyder allt

    

   Genom att med SEO göra din hemsida så anpassad som möjligt för aktuella sökord är ett krävande men nödvändigt arbete för att säkra din placering på sökmotorerna och för att öka trafiken som sökoptimering leder till. Hemsidor som håller höga placeringar på Google är resultat av hårt och ihärdigt SEO-arbete. Konkurrensen i Sverige ökar för varje dag som går då det blir enklare att med internet erbjuda sina produkter för betydligt större publik. SEO-sökmotoroptimering är mest viktig för nyligen startade verksamheter, som med dess hjälp kan synas framför betydligt större konkurrenter.

   Att med bra SEO driva trafik till hemsidan kan du med sökmotorerna hjälpa din firma att växa dig större på betydligt kortare tid än vad som tidigare var möjligt. Framförallt i städer med högre konkurrens är bra sökmotoroptimering som mest viktig och betydelsen av att stärka din hemsidas ranking absolut nödvändig då du vill lyckas med dagens digitala marknadsföring.

   En bra SEO-byrå hjälper dig att med en analys av hemsidan komma fram till sökfraser som skulle gynna dig på bästa sätt och som skulle driva mer trafik i din riktning. På Effektify arbetar vi dagligen med att hjälpa företag i Umeå med sökmotoroptimering/SEO, annonsering på Facebook och Google Ads, och kan med våra experter på varje område se vad som behöver förbättras för att du ska ranka bättre bland sökresultatet.

    

   Effektify utvecklas i takt med Google

    

   Det är ett faktum att människor som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på sökresultaten efter att de börjat optimera sin hemsida. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google också gör det. Sökmotorn uppdateras ofta vilket kräver att arbetet och strategin hänger med i dess utveckling. Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella och för att kunna prestera på den nivå som just SEO-byråer bör.

   Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Våra experter arbetar löpande inom varje del för att alltid kunna erbjuda våra kunder det som krävs för att lyckas på sökmotorerna.

    

   Lokal SEO – Umeå

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering, skiljer sig något från SEO på nationellt. För många branscher är det viktigt att synas lokalt då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas på begränsade platser. Om du letar efter ett bageri så kommer du troligtvis söka på ”bageri” tillsammans med staden du befinner dig i eftersom det är just vad som är relevant för dig. Du letar troligtvis inte efter ett bageri i Halmstad då du befinner dig i Umeå.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du är verksam i. Detta behöver tydliggöras på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för att sökmotorn ska anse din sida vara anpassad för den som söker.

   Vanligtvis kräver det betydligt mindre arbete för företag som vill synas bättre lokalt jämfört med företag som är verksamma över hela landet. Detta har naturligtvis även att göra med vilken stad du vill synas lokalt på, då konkurrensen naturligtvis är större i städer som Stockholm, Göteborg eller Malmö.

    

   Let’s talk local SEO!

   15 + 14 =

   Om Umeå

    

   Umeå är norra Sveriges största stad. Av stadens 120 000 invånare består ungefär 35 000 av studenter som alla dagligen tar del av en stad full av shoppingstråk med gallerior, personliga butiker och högt klassade restauranger.

   I Umeå är finns ett stort utbud av kultur och museer såsom Bildmuseet, Gitarrmuseet och Kvinnohistoriska museet, men även Kulturhuset Väven som med ett helt kvarter erbjuder intressanta sevärdheter och som med Kulturtorget låter människor umgås på uteserveringar och torghandel.

   På sommaren fyller boende och turister strandpromenadens parkområden och restaurangbåtar och hotellen erbjuder bekvämt boende för alla som vill uppleva en stad som har det mesta.

    

   Vi hjälper dig med SEO i Umeå

    

   Har du ett företag i Umeå och vill att nya kunder ska hitta till din hemsida? Som SEO-byrå är Effektify redo att hjälpa digatt lyckas klättra! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring. Våra tjänster inkluderar allt från SEO och SEM till annonsering på Facebook och att bygga hemsidor. Kontakta oss redan idag för hjälp med SEO Umeå!