Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Sollentuna – sökmotoroptimering

   Seo Sollentuna

   Synlighet skapar möjligheter, både genom traditionell och digital marknadsföring. Att öka din ranking ökar också dina chanser att få fler besökare till din hemsida, vilket i sin tur leder till fler kunder och en ökad försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring men det måste göras på rätt sätt för att det ska effekt.

    

   SEO Sollentuna

   Effektify är inte enbart en SEO-byrå. Vi hjälper kunder i Sollentuna med allt inom digital marknadsföring, och har bred kunskap när det kommer till sökmotoroptimering/SEO och annonsering med Google Ads och på sociala medier. Här ser vi sökmotoroptimeringen som ett sätt att ge alla rätt förutsättningar, att lyckas uppnå drömmen av att driva en framgångsrik verksamhet.

   Sökmotoroptimering i Sollentuna

    

   Behöver du hjälp med SEO i Sollentuna? På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter Sollentuna sökmotoroptimering kan vi hjälpa dig att öka din närvaro hos potentiella kunder som söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering och erbjuder våra tjänster till alla som vill ranka högt på Googles organiska sökresultat eller behöver hjälp med annonsering med Google Ads eller på sociala medier.

   Hur fungerar SEO i Sollentuna?

   SEO kommer från det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket direkt översatt betyder sökmotoroptimering. SEO handlar i grund och botten om att optimera din hemsida för Googles ranking och består av oerhört många faktorer och är en väldigt viktigt för dig som vill att dina potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sina sökningar på nätet efter just de tjänster eller produkter som du erbjuder. Genom att med SEO genomföra en grundlig optimering av din webbplats gör du den synlig på sökmotorer som används av människor som letar efter sidor som din. Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för just dig och din bransch. Detta bestäms av algoritmer som avgör exakt hur relevant din webbplats är för de sökord du vill att ditt företag ska synas på. Sökmotorerna granskar även hur sidan är uppbyggd, hur många, samt vilken typ av externa länkar som leder till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på bland Googles sökresultat.

   SEO består huvudsakligen av tre delar; en analys av sökord, on-page och off-page optimering.

   Sökmotoroptimering Sollentuna

   SEO analys

   En SEO analys är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är mest relevanta för dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys tittar man närmare på konkurrenter inom din bransch, på antalet sökningar på sökordet i fråga, intentionen som ligger bakom själva sökningen och mycket mer. Det är viktigt att kontrollera att konkurrensen inte är alltför hög men att det samtidigt är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt för det SEO-arbete som behövs.

    

   On-page optimering

   Optimeringen som sker på din sida, eller on-page, är en väldigt viktig del för att sökmotoroptimering ska hjälpa. Detta är det arbete som görs på din hemsida för att Google ska anse den vara relevant för de sökningar som görs, att rekommendera sidan för besökare som letar efter de saker som du erbjuder. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, även kallat content. Detta innefattar bland annat texter, bilder och videos på sidan, rubriker som på ett korrekt sätt beskriver din verksamhet för dina kunder. Tanken är att optimera denna content utifrån de sökorden du vill ranka på.

    

   Off-page optimering

   Off-page är allt det arbete inom sökmotoroptimering som görs utanför hemsidan. Detta arbete innefattar externa länkar, rekommendationer från andra hemsidor som genom länkar leder till din sida. Detta visar på att andra hemsidor anser din webbplats vara rätt anpassad för specifika sökord, vilket också gör att sökmotorer uppfattar det på samma sätt.

   Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi och är alla viktiga för att sökmotoroptimeringen ska hjälpa din ranking hos sökmotorerna.

    

   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Vikten av hög relevans

    

   Genom att med SEO göra din hemsida så anpassad som möjligt för aktuella sökord är ett krävande men nödvändigt arbete för att säkra din placering på sökmotorerna och för att öka trafiken som sökoptimering leder till. Hemsidor som håller höga placeringar på Google är resultat av hårt och ihärdigt SEO-arbete. Konkurrensen i Sverige ökar för varje dag som går då det blir enklare att med internet erbjuda sina produkter för betydligt större publik.

    

   SEO-sökmotoroptimering är mest viktig för nyligen startade verksamheter, som med dess hjälp kan synas framför betydligt större konkurrenter. Att med bra SEO driva trafik till hemsidan kan du med sökmotorerna hjälpa din firma att växa dig större på betydligt kortare tid än vad som tidigare var möjligt. Framförallt i städer med högre konkurrens är bra sökmotoroptimering som mest viktig och betydelsen av att stärka din hemsidas ranking absolut nödvändig då du vill lyckas med dagens digitala marknadsföring.

   En bra SEO-byrå hjälper dig att med en analys av hemsidan komma fram till sökfraser som skulle gynna dig på bästa sätt och som skulle driva mer trafik i din riktning. På Effektify arbetar vi dagligen med att hjälpa företag i Sollentuna med sökmotoroptimering/SEO, annonsering på Facebook och Google Ads, och kan med våra experter på varje område se vad som behöver förbättras för att du ska ranka bättre bland sökresultatet.

    

   Arbetet med SEO är löpande

    

   Det är ett faktum att människor som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på sökresultaten efter att denna strategi har implementerats och efter att man börjat optimera hemsidan i fråga. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google gör det. Sökmotorn uppdateras ofta och därför är det av stor vikt att hänga med i dess utveckling. Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella och för att kunna prestera på den nivå som just SEO-byråer bör.

   Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Våra experter arbetar löpande inom varje del av SEO/SEM för att alltid kunna erbjuda våra kunder i exempelvis Stockholm och Sollentuna, det som krävs för att lyckas skapa relevans i sökmotorernas ögon.

   Lokal SEO – Sollentuna

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den största skillnaden är konkurrensen. För många branscher är det viktigt att enbart synas online lokalt då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas just lokalt. Om du exempelvis letar efter en pizzeria så kommer du troligtvis söka på ”pizzeria” tillsammans med staden i fråga eftersom det är just vad som är relevant för dig. Du är troligtvis inte på jakt efter en pizzeria i Luleå då du befinner dig i Sollentuna.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar. Detta behöver tydligt redogöras för på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för att sökmotorn ska anse din sida ha väl anpassat innehåll för den som söker efter det du erbjuder. För att lyckas med lokal SEO behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder som ligger till grund för din sida. Detta gör det betydligt lättare för Google att begripa vilken geografiska plats sökmotorn ska förknippa dig och din firma med.

   Vanligtvis kräver det betydligt mindre arbete för företag som vill synas bättre lokalt jämfört med företag som är verksamma över hela landet. Detta har naturligtvis även att göra med vilken stad du vill synas lokalt på, då konkurrensen naturligtvis är större i städer som Stockholm, Göteborg eller Malmö.

   Enligt Google består en tredjedel av alla sökningar som görs på Google av sökningar som är relaterade till platser, och därav är det mycket viktigt för dig att arbeta med lokal SEO. För att lyckas med lokal SEO är det viktigt att blad annat vara konsekvent med företagsinformationen, att använda sig av online reviews och koppla på Google reviews, samt skapa och optimera landningssidor på sin hemsida för lokala sökord.

   Let’s talk local SEO!

   8 + 9 =

   Om Sollentuna

    

   Sollentuna, som ligger strax norr om Stockholm, är hem för drygt 74 000 personer och har som vision att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Dess verksamheter arbetar aktivt för att ge trygghet, välfärd, tillväxt och en attraktiv och effektiv organisation.

   I Sollentuna finns massor att göra för de aktiva. Här finner du fyra naturreservat nära beläget, alla med motionsspår och utegym, länets största friidrottshall, bandyplan och ishall på Sollentunavallen, och en central simhall. Även en stor alpin anläggning finns tillgänglig för de som önskar åka längdskidor och långfärdsskridskor.

   Mitt i Sollentuna hittar du Edsvik, en unik plats som erbjuder allt från konst och kultur till lek och olika aktiviteter. Edsvik ses som Sollentunas stolthet och med Edsbergs slott som center för besöksplatserna kan du ha picknick i parken nära bäckarna och parkens alla växter. Du kan även ta med barnen på öppet hus i slottet eller bara njuta av utsikten över Edsviken.

   Vi hjälper dig med SEO i Sollentuna

    

   Har du ett företag i Sollentuna och vill att nya kunder ska hitta till din sida? Som SEO-byrå är Effektify redo att hjälpa dig! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring då våra tjänster inkluderar allt från SEO och SEM till annonsering på Facebook och att skapa hemsidor. Kontakta oss redan idag för hjälp med SEO Sollentuna!