Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Södertälje – sökmotoroptimering

   Seo Södertälje

   Söker du efter en SEO-byrå som kan hjälpa dig med SEO i Södertälje? Ta kontakt med oss på Effektify! På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Södertälje kan vi hjälpa dig synas bra när dina potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO och vi är det givna valet för dig som söker efter en byrå som kan hjälpa dig med optimeringen av din hemsida så att den syns bättre på de olika sökmotorerna. Hos oss är alltid kunden i fokus!

   SEO Södertälje

   Det är ingen nyhet att synlighet skapar möjligheter för företag – både genom traditionell marknadsföring och digital marknadsföring. Att öka din digitala synlighet ökar också dina chanser att få fler besökare till din hemsida, och därmed fler kunder som sedan genererar större försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring på, och Effektify är inte enbart en SEO-byrå, vi är en byrå som erbjuder hjälp till kunder med allt inom digital marknadsföring, både i Södertälje och resterande Sverige. Hör av dig till oss om du behöver uppnå bättre resultat samt öka din trafik och ranking på olika sökmotorer.

   Hur fungerar SEO i Södertälje?

    

   SEO står för det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket översatt till svenska är sökmotoroptimering. SEO/sökmotoroptimering består av många olika delar och är en viktig faktor för dig som vill att dina potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sökningar på tjänster eller produkter som du erbjuder. Enkelt förklarat innebär SEO att optimera din webbplats så att den syns högre på de olika sökmotorerna. Syftet med SEO är att synas så högt upp på Googles (och andra sökmotorer) sökresultat som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag. Google analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   Sökmotoroptimering Södertälje
   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Sökmotoroptimering

   Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag.

   Google analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   SEO består huvudsakligen av tre delar, analys av sökord, on-page och off-page. En analys av sökord är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är relevanta för dig och som gynnar dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys kollar man på konkurrenter, antal sökningar på sökordet i fråga, huruvida sökintentionen är bra, om sökordet når din målgrupp m.m. Det är viktigt att konkurrensen inte är för hög men att det fortfarande är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt att fokusera på sökordet i fråga. On-page-optimering är också en viktig del av sökmotoroptimering, det är det arbete som utförs på din hemsida. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, bland annat texter, rubriker, meta-titlar och meta-beskrivningar på hemsidan. Tanken är att optimera detta innehåll utifrån de utvalda sökorden. Off-page är det arbete inom sökmotoroptimering som görs utanför hemsidan, så som att skicka rätt och relevanta länkar till din hemsida. Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi.

    

   Google utvecklas ständigt – därför måste också SEO göra det

    

   Det är ett faktum att företag som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på resultaten efter att denna strategi har implementerats och efter att man börjat optimera hemsidan i fråga. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google gör det, sökmotorn uppdateras ofta och därför är det av stor vikt att hänga med. Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella. Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och rådgivning.

   Lokal SEO – Södertälje

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering som det också kallas, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den största skillnaden är konkurrensen, den är betydligt större på nationell nivå. För många branscher är det relevant att enbart synas lokalt online då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas lokalt. Om du exempelvis behöver hjälp av en rörmokare så kommer du troligtvis söka på ”rörmokare” plus din stad eftersom det är vad som är relevant för dig.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för Google så att sökmotorn anser din hemsida vara relevant när den gör en analys av den. För att lyckas med lokal SEO behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder bakom hemsidan. Detta gör det lättare för Google att begripa vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med.

   Ranka högre med rätt innehåll

   Det är viktigt att skriva innehåll som är anpassat efter sökmotorerna så att de rankar din webbplats så högt som möjligt. Innehållet bör inkludera alla viktiga sökord, men samtidigt också kännas naturligt för besökaren att läsa. Det är mycket att hålla koll på och ha i åtanke när man skriver innehåll som är SEO-anpassat, kontakta oss på Effektify för garanterat bra texter.

    

   Let’s talk local SEO!

   8 + 8 =

   Google My Business (GMB)

   Om du driver ett lokalt företag som verkar inom ett avgränsat geografiskt område är det av stor vikt för dig att finnas på Google My Business. Det är viktigt då Google My Business är det resultat som Google visar om du söker efter lokala företag. Google visar det som en lista av de olika aktuella lokala företagen ovanför de organiska sökresultaten. Denna tjänst är kostnadsfri, och en ytterligare fördel förutom att synas på Googles sökresultat, är att du även kan synas i Google Maps om ditt företag är registrerat på Google My Business. Om någon gör en sökning på exempelvis ”frisör” + en plats så visas företag som är registrerade på GMB upp på kartan.

    

   Om Södertälje

   Södertälje är en tätort i Stockholms län, och år 2018 bodde det 97 381 invånare i staden. De centrala delarna av Södertälje befolkades redan på 700-talet, dock är år 1070 första gången staden omnämns i skrift. Södertälje fick sina stadsprivilegier på 1300-talet.

   Södertälje är också känt som ”kringelstaden” då det har varit en tradition sen flera hundra år tillbaka att sälja Södertäljekringlor i staden på tågperrongen till turister och genomresande. Dock hade kringlorna sin storhetstid under den så kallade badortstiden på 1800-talet och framåt när turister kom till staden för att utnyttja badhusen i staden.

   Det finns en del kända personer från Södertälje, och några exempel är Björn Borg, Jan Guillou och Hasse Aro.

   Har du ett företag i Södertälje och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Vår SEO-byrå, Effektify hjälper dig gärna med det arbetet! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring, våra tjänster inkluderar allt från SEO och Google Ads till att bygga hemsidor. Kontakta oss för hjälp med att ranka högt i sökresultatet, skapa mer trafik och andra digitala lösningar till ditt företag i Södertälje. SEO kan vara krångligt, och därför finns vi!