Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Norrköping – sökmotoroptimering

   Seo Norrköping

   Behöver du hjälp med SEO i Norrköping? SEO kan vara krångligt, kontakta därför vår SEO-byrå, Effektify! På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Norrköping kan vi hjälpa dig och din verksamhet synas när dina potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO och vi är det givna valet för dig som letar efter en SEO-byrå som kan hjälpa dig med optimering av din webbplats så att den syns bättre på de olika sökmotorerna.Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med att förbättra deras hemsidor och dess synlighet på Google (och andra sökmotorer).

   SEO Norrköping

   Det är ingen nyhet att synlighet skapar möjligheter för företag – både genom traditionell marknadsföring och digital marknadsföring. Att öka din digitala synlighet ökar också dina chanser att få fler besökare till din webbplats, och därmed fler kunder som sedan genererar större försäljning. Det finns många sätt att arbeta med digital marknadsföring på, och Effektify är inte enbart en SEO-byrå, vi är en webbyrå som arbetar med allt inom digital marknadsföring, både i Norrköping och resterande Sverige. Kontakta oss så hjälper vi dig nå de resultat du önskar för din webbplats.

   Hur fungerar SEO i Norrköping?

    

   SEO är en förkortning av det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket översatt till svenska är sökmotoroptimering. SEO/sökmotoroptimering består av många olika delar och är en viktig faktor för dig som vill att dina potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sökningar på tjänster eller produkter som du erbjuder. Enkelt förklarat innebär SEO att optimera webbplatsen så att den syns bland sökresultaten på de olika sökmotorerna. Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorerna) som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag. Sökmotorer analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   Sökmotoroptimering i Norrköping
   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Sökmotoroptimering

   Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag.

   Google analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   SEO består huvudsakligen av tre delar, analys av sökord, on-page och off-page. En analys av sökord är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är relevanta för dig och som gynnar dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys kollar man på konkurrenter, antal sökningar på sökordet i fråga, huruvida sökintentionen är rätt m.m. Det är viktigt att konkurrensen inte är för hög men att det fortfarande är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt att fokusera på sökordet i fråga. On-page-optimering är också en viktig del av SEO, det är det arbete som utförs på din hemsida. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, bland annat texter, rubriker, meta-titlar och meta-beskrivningar på hemsidan. Tanken är att optimera detta innehåll utifrån de utvalda sökorden. Off-page är det arbete inom sökmotoroptimering som görs utanför hemsidan, så som att skicka rätt länkar till din hemsida. Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi.

    

   Google utvecklas ständigt – därför måste också SEO göra det

    

   Det är ett faktum att företag som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på resultaten efter att denna strategi har implementerats och efter att man börjat optimera hemsidan i fråga. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google gör det, sökmotorn uppdateras ofta och därför är det av stor vikt att hänga med.

   Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella. Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna utföra vårt arbete på bästa sätt och erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

   Lokal SEO – Norrköping

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering som det också kallas, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den största skillnaden är konkurrensen, den är betydligt större på nationell nivå. För många branscher är det relevant att enbart synas lokalt online då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas lokalt. Om du exempelvis behöver hjälp av en rörmokare så kommer du troligtvis söka på ”rörmokare” plus din stad eftersom det är vad som är relevant för dig.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för Google så att sökmotorn anser din hemsida vara relevant när den gör en analys av den. För att lyckas med lokal SEO i Norrköping behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder bakom hemsidan. Detta gör det lättare för Google att begripa vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med.

   Ranka högre med rätt innehåll

    

   Innehållet på din hemsida är en viktig del av SEO då det ska vara relevant för att driva digital trafik till din hemsida, men samtidigt måste man också arbeta med att implementera relevanta sökord i texten för att få hemsidan att ranka högre. Det är även viktigt att arbeta utifrån sin målgrupp och se till att webbplatsen är riktad mot den. Det är mycket att tänka på, därför hjälper vi dig gärna med detta och alla andra delar av sökmotoroptimering i Norrköping.

    

   Let’s talk local SEO!

   3 + 7 =

   Google My Business (GMB)

    

   Om du driver ett lokalt företag som verkar inom ett avgränsat geografiskt område är det av stor vikt för dig att finnas på Google My Business. Det är viktigt då Google My Business är det sökresultatet som Google visar om du söker efter lokala företag. Google visar resultatet som en lista av de olika aktuella lokala företagen ovanför de organiska sökresultaten. Denna tjänst är kostnadsfri, och en ytterligare fördel förutom att synas på Googles sökresultat, är att du även kan synas i Google Maps om ditt företag är registrerat på Google My Business. Om någon gör en sökning på exempelvis ”frisör” + en plats så visas företag som är registrerade på GMB upp på kartan. Detta skapar mer trafik till din hemsida, vilket i sin tur bidrar till mer försäljning.

   Det är viktigt att använda sig av denna tjänst då det ofta innebär att man vill köpa något när man söker efter en produkt eller tjänst i närheten. Det är 78 % av lokala mobila sökningar som leder till ett köp i butik eller online, och det är dessa 78 % man vill nå.

   Om Norrköping

    

   Norrköping är en tätort i Östergötland, och invånarantalet i staden uppgick till 143 640 den 21 mars 2021. Norrköping är sedan länge tillbaka en industri-, handels- och sjöfartsstad, och fram tills 1960-talet var även textilindustrin basen i stadens näringsliv. Textilindustrin var grundläggande för Norrköping i 400 år och staden växte fram kring denna industri, men numera är all textiltillverkning borta.

   Norrköping hade sin storhetstid under 1600-talet, det var på den tiden många industrier, klädesfabriker och skeppsvarv grundades. På denna tid var Norrköping Sveriges näst största stad, sett befolkningsmässigt.

   I Norrköping finns det något för alla, allt från finns shopping och mysiga caféer och restauranger till Kolmården och sightseeing-rundor.

   Har du ett företag i Norrköping och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Vår webbyrå hjälper dig gärna med sökmotoroptimering i Norrköping! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring, våra tjänster inkluderar allt från SEO och Google Ads till att bygga hemsidor. Kontakta oss för hjälp med digitala lösningar till ditt företag i Norrköping. Sökmotoroptimering/SEO kan vara krångligt, låt därför oss utföra det arbetet åt dig!