Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Jönköping – sökmotoroptimering

   Seo Jönköping

   Syns du så finns du, och genom att öka din synlighet online ökar också dina chanser att få mer trafik till din hemsida, och därmed få fler kunder som leder till ökad försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring men det måste göras på rätt sätt för att det ska effekt.

   Seo Jönköping

   Effektify är inte enbart en SEO-byrå. Vårt mål är att hjälpa våra kunder med allt inom digital marknadsföring, oavsett om du befinner dig i Jönköping eller i någon annan stad i Sverige. Vi har bred kunskap när det kommer till sökmotoroptimering/SEO, Google Ads, sociala medier och allt annat inom digital marknadsföring. Vi ser sökmotoroptimeringen som ett sätt att skapa samma förutsättningar,för alla som vill driva en framgångsrik verksamhet.

   Sökmotoroptimering i Jönköping

    

   Behöver du också hjälp med SEO i Jönköping? På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Jönköping kan vi hjälpa dig att synas för dina potentiella kunder som söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO och erbjuder våra tjänster till alla som vill ranka högt på Googles organiska sökresultat eller som behöver hjälp med annonsering genom Google Ads eller sociala medier. Vi arbetar löpande för att skapa ett bra förhållande mellan oss och kunden, såväl som mellan kund och sökmotorerna.

   Hur fungerar SEO i Jönköping?

    

   SEO kommer från det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket direkt översatt till svenska betyder sökmotoroptimering. SEO handlar i grund och botten om att optimera din hemsida för Googles ranking och består av oerhört många olika delar. Det är en väldigt viktig faktor för dig som vill att dina nya kunder ska hitta din webbplats när de gör sina sökningar på just de tjänster eller produkter som du erbjuder. Genom att med SEO genomföra en grundlig optimering av din webbplats gör du den synlig på Google och andra sökmotorer som används av besökare som letar efter sidor som din. Resultatet är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för just dig och ditt företag.

    

   Lokal sökmotoroptimering i Jönköping

   SEO består huvudsakligen av tre delar, analys av sökord, on-page-optimering och off-page-optimering. En analys av sökord är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är relevanta för dig och som gynnar dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys kollar man på konkurrenter, antal sökningar på sökordet i fråga, sökintentionen m.m. Det är viktigt att konkurrensen inte är för hög men att det fortfarande är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt.

   On-page-optimering är också en viktig del av SEO, det är det arbete som utförs på din hemsida. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, bland annat texter, rubriker, meta-titlar och meta-beskrivningar på hemsidan. Tanken är att optimera dessa utifrån de utvalda sökorden. Off-page är det arbete inom SEO som görs utanför hemsidan, så som att skicka länkar till din hemsida. Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi.

    

   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   SEO – vikten av att arbeta löpande

    

   För att nå ett bra resultat med optimering, både on-page och off-page, krävs ett ständigt arbete med allt från innehåll på sidan till länkar, för att hjälpa företagare att få fler kunder och för att kunna ha en chans att stå upp mot konkurrenter med högre trafik och bättre placering av sökresultatet. En bra SEO-byrå hjälper dig att med en analys av hemsidan komma fram till sökord, sökfraser och innehåll på hemsidan som skulle gynna dig på bästa sätt för att driva mer trafik i din riktning. 

   På Effektify arbetar vi dagligen med att hjälpa företagare i Jönköping med deras digitala marknadsföring och kan med våra experter på varje område se vad som behöver förbättras för att du ska ranka bättre bland sökresultatet.

   Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering och håller därför arbetet löpande för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och för att kunna erbjuda en strategi som lämpar sig för just din digitala marksnadsföring. Våra experter utbildas ständigt inom varje del av SEO och SEM för att alltid kunna erbjuda våra kunder det som krävs för att lyckas hålla sig relevanta i sökmotorernas ögon.

    

   Lokal SEO – Jönköping

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering som det också kallas, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den stora skillnaden är konkurrensen som är betydligt större på nationell nivå. För många branscher är det relevant att enbart synas lokalt online då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas lokalt. Om du exempelvis söker efter en frisör så kommer du troligtvis söka på ”frisör” tillsammans med staden i fråga eftersom det är just vad som är relevant för dig. Du är troligtvis inte på jakt efter en frisör i Malmö när du bor i Jönköping.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar. Detta behöver tydligt redogöras för på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för att sökmotorn Google ska anse din hemsida vara relevant för den som söker efter det du erbjuder. För att lyckas med lokal SEO behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder som ligger till grund för hemsidan. Detta gör det betydligt lättare för Google att begripa vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med.

   Vanligtvis kräver det betydligt mindre arbete för företag som vill synas lokalt då konkurrensen begränsas i jämförelse med företag som är verksamma över hela landet. Detta har naturligtvis även att göra med vilken stad du vill synas lokalt på, då konkurrensen naturligtvis är betydligt högre i städer som Stockholm, Göteborg eller Malmö, till skillnad från mindre städer.

   Google My Business (GMB)

    

   Om du driver ett lokalt företag som verkar i ett visst område är det av stor vikt för dig att finnas på Google My Business. Google visar upp resultaten av de relevanta lokala företagen ovanför det organiska sökresultatet och är en enkel lösning som inte kräver mycket arbete och passar lokala företag väl.

   Däremot är det viktigt att hålla informationen om ditt företag uppdaterad, såsom öppettider och korrekt adress, vilket du enkelt kan göra med Google My Business så att dina potentiella kunder alltid har rätt information om din verksamhet.

    

   Let’s talk local SEO!

   12 + 10 =

   Om Jönköping

    

   Jönköpings kommun räknas som en av landets tio största kommuner med strax över 140 000 invånare. Staden har sedan den grundades år 1284 växt fram till ett administrativt centrum och är idag betydande inom mässor och handel. Jönköping räknas också som ett transportcentrum, dels för sitt stora logistikområde som växer fram utmed E4, men också för de starka förbindelser som stadens flygplats har med städer som Stockholm och Frankfurt.

   Elmia AB räknas till ett av Nordens ledande företag inom mässor. De arrangerar varje år omkring 30 mässor, event och konferenser inom många olika områden. Målet är att skapa upplevelser som leder till innovationer och affärsutveckling. Elmia arrangerar exempelvis världens största skogsmässa och DreamHack, något som gjort Jönköping till något av ett Mecka för e-sport. DreamHack lägger fokus på allt som har med datorer, internet och digital underhållning att göra och anordnar flera festivaler, e-sport-kval och mässor varje år.

   Stora internationella evenemang och kongresser äger rum i kulturhuset Spira, och erbjuder ett stort utbud av dans, musik och teater. Högskolan visar hög entreprenörsanda och har starka internationella relationer. Stadens kulturutbud är stort och arbetet för att göra stadskärnan så attraktiv som möjligt pågår ständigt.

   Vi hjälper dig gärna med SEO i Jönköping

    

   Har du ett företag i Jönköping och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Som SEO-byrå skapar Effektify rätt förutsättningar för dig! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring då våra tjänster inkluderar allt från analys av SEO och SEM till att bygga hemsidor. Kontakta oss redan idag för hjälp med SEO i Jönköping!