Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Eskilstuna – sökmotoroptimering

   Seo Eskilstuna

   Behöver du hjälp med SEO i Eskilstuna? SEO kan vara krångligt, kontakta därför vår SEO-byrå, Effektify! På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Eskilstuna kan vi hjälpa dig och din verksamhet synas när dina potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO. Vi är det givna valet för dig som söker efter en byrå som kan hjälpa dig med optimering av din hemsida så att den syns bättre på de olika sökmotorerna.

   SEO Eskilstuna

   Det är ingen nyhet att synlighet skapar möjligheter för företag – både genom traditionell marknadsföring och digital marknadsföring. Att öka digital synlighet på olika sökmotorer ökar också chanser att få fler besökare till sin hemsida, och därmed fler kunder som sedan genererar större försäljning. Det finns många sätt att arbeta med digital marknadsföring på, och Effektify är inte enbart en SEO-byrå, vi är en byrå som arbetar med allt inom digital marknadsföring, både i Eskilstuna och resterande Sverige. Vi hjälper våra kunder öka digital trafik och antal besökare till sin webbplats genom att förbättra och optimera den, och på så sätt även påverka deras resultat samt bidra till att de rankar bra på olika sökmotorer. Kunden är alltid i fokus hos oss!

   Hur fungerar SEO i Eskilstuna?

    

   SEO står för det engelska uttrycket Search Engine Optimization, vilket översatt till svenska är sökmotoroptimering. SEO/sökmotoroptimering består av många olika delar och är en viktig faktor för dig som vill att dina potentiella kunder ska hitta din webbplats när de gör sökningar på tjänster eller produkter som du erbjuder. Enkelt förklarat innebär SEO att optimera din webbplats så att den syns på de olika sökmotorerna. Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag. Google analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   Lokal sökmotoroptimering i Eskilstuna
   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Sökmotoroptimering

   Syftet med SEO är att synas så högt upp på Google (och andra sökmotorer) som möjligt på sökord som är relevanta för dig och ditt företag.

   Google analyserar faktorer så som huruvida din webbplats är relevant och hur den är uppbyggd, hur många, samt vilka som länkar till din webbplats och det innehåll du har på din webbplats för att sedan avgöra vilken placering du hamnar på.

   SEO består huvudsakligen av tre delar, analys av sökord, on-page och off-page. En analys av sökord är viktigt för att kunna finna de specifika sökfraser som är relevanta för dig och som gynnar dig och din verksamhet. Vid denna typ av analys kollar man på konkurrenter, antal sökningar på sökordet i fråga, huruvida sökintentionen är rätt m.m. Det är viktigt att konkurrensen inte är för hög men att det fortfarande är många sökningar på sökfrasen för att det ska vara gynnsamt att fokusera på sökordet i fråga. On-page-optimering är också en viktig del av sökmotoroptimering, det är det arbete som utförs på din hemsida. On-page innebär optimering av hemsidans innehåll, bland annat texter, rubriker, meta-titlar och meta-beskrivningar på hemsidan. Tanken är att optimera detta innehåll utifrån de utvalda sökorden. Off-page är det arbete inom sökmotoroptimering som görs utanför hemsidan, så som att skicka rätt och relevanta länkar till din hemsida. Dessa tre delar utgör en framgångsrik SEO-strategi och bidrar till bättre synlighet när någon söker efter det du erbjuder på en sökmotor.

    

   Google utvecklas ständigt – därför måste också SEO göra det

    

   Det är ett faktum att företag som satsar på sökmotoroptimering ser en positiv skillnad på resultaten och trafiken efter att denna strategi har implementerats och efter att man börjat optimera webbplatsen i fråga. Arbetet med sökmotoroptimering utvecklas och ändras ständigt eftersom Google gör det, sökmotorn uppdateras ofta och därför är det av stor vikt att hänga med.

   Detta innebär att även företag som arbetar med sökmotoroptimering bör se över sin strategi regelbundet för att fortsätta vara aktuella. Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering för att kunna utföra vårt arbete så bra som möjligt och erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

   Lokal SEO – Eskilstuna

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering som det också kallas, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Den största skillnaden är konkurrensen, den är betydligt större på nationell nivå. För många branscher är det relevant att enbart synas lokalt online då deras tjänster eller produkter är avsedda att säljas lokalt. Om du exempelvis behöver hjälp av en rörmokare så kommer du troligtvis söka på ”rörmokare” plus din stad eftersom det är vad som är relevant för dig.

   En viktig del av lokal SEO är att tydliggöra var du befinner dig och i vilka orter du verkar på din hemsida, både för dina kunders skull, men också för Google så att sökmotorn anser din hemsida vara relevant när den gör en analys av den. För att lyckas med lokal SEO i Eskilstuna behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder bakom webbplatsen. Detta gör det lättare för Google att begripa vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med, och därmed får du också bättre synlighet.

   Enligt Google består en tredjedel av alla sökningar som görs på Google av sökningar som är relaterade till platser, och därav är det mycket viktigt för dig att arbeta med lokal SEO. För att lyckas med lokal SEO är det viktigt att blad annat vara konsekvent med företagsinformationen, att använda sig av online reviews och koppla på Google reviews, samt skapa och optimera landningssidor på sin hemsida för lokala sökord.

   Vad kul att du har hittat till oss!

   Har du frågor eller är redo att starta din digitala resa redan nu, är du välkommen att fylla i några rader eller maila oss på letsdance@effektify.com så hör vi av oss inom kort!

    [text Företag placeholder "Företag"]

    Google My Business (GMB)

     

    Om du driver ett lokalt företag som verkar inom ett avgränsat geografiskt område är det av stor vikt för dig att finnas på Google My Business. Denna tjänst fungerar som ett skyltfönster för ditt företag, och genom att du använder dig av den kan du avgöra hur du vill att ditt företag ska presenteras på Googles sökresultat och Google Maps. Det är viktigt att du använder dig av Google My Business då det är det sökresultatet som Google visar om du söker efter lokala företag. Google visar resultatet som en lista av de olika aktuella lokala företagen ovanför de organiska sökresultaten. Denna tjänst är kostnadsfri, och en ytterligare fördel förutom att synas på Googles sökresultat, är att du även kan synas i Google Maps om ditt företag är registrerat på Google My Business. Om någon gör en sökning på exempelvis ”frisör” + en plats så visas lokala företag som använder sig av tjänsten och är registrerade på GMB upp på kartan. Detta skapar mer trafik till din hemsida, vilket i sin tur bidrar till mer försäljning.

     

    Hur arbetar vi på Effektify med SEO?

     

    På vår byrå finns det lång erfarenhet och stor kompetens inom SEO, och därför är vi lyckats utveckla en SEO-strategi som vi är säkra på kommer bidra till att du når dina uppsatta mål. Vår SEO-startegi består av en omfattande process som bygger på väl genomtänkta steg.

    Det första steget i vår SEO-strategi är att analysera din webbplats för att avgöra vad som behöver åtgärdas. Därefter görs en sökordsanalys för att avgöra vilka sökord som är värda att satsa på. Sökordsanalysen inkluderar att se över huruvida sökintentionen är rätt, antal sökningar på sökordet i fråga och att analysera konkurrensen för sökordet. Nästa steg är att vi bokar ett möte med dig för att tillsammans bestämma vilka sökord vi ska arbeta med. Vi diskuterar även vad som behöver åtgärdas på din webbplats för att vi sedan ska kunna utföra vårt off-page-arbete. Efter att dessa steg är utförda börjar själva arbetet med SEO, och utifrån våra bestämmelser arbetar vi med on-page och off-page. Detta kan inkludera allt från att skriva innehåll till din webbplats och att hjälpa dig med meta-titlar, meta-beskrivningar och rubriker till att skicka länkar till din webbplats för att få den att ranka högre på Googles sökresultat.

    Vårt mål är att skapa långsiktiga samarbeten med våra kunder och därför är det av stor vikt för oss att alltid vara transparenta. Därav får du en rapport från oss varje månad där du kan se vilken placering alla dina sökord har, hur mycket den placeringen har ändrats under månaden, samt vilken placering sökorden hade från början.

     

    Om Eskilstuna

     

    Eskilstuna är en tätort i Södermanland, och staden hade ett invånarantal på 106 972 år 2021. Sedan forntiden har folk valt att bosätta sig i området kring vad som nu är känt som Eskilstuna. När munken och missionären Eskil kom från England kom till området blev han biskop över Tuna stift. Efter att Eskil dog uppförde man en gravkyrka för hans reliker, och det är efter honom man döpt staden till Eskilstuna.

    Eskilstuna fick sina stadsprivilegier år 1659. På 1800-talet blev Eskilstuna en industristad, och stora fabriker som låg i staden bidrog till att staden utvecklades till en framgångsrik industristad. Idag är Eskilstuna fortfarande en industristad, men en modern sådan, och idrott och musik präglar staden. Eskilstuna anses även vara en förebild nationellt vad gäller miljö- och hållbarhetsarbete.

    Har du ett företag i Eskilstuna och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Vår SEO-byrå, Effektify hjälper dig gärna med sökmotoroptimering i Eskilstuna! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring, våra tjänster inkluderar allt från SEO och Google Ads till att bygga hemsidor. Kontakta oss för en SEO-analys och annan hjälp med digitala lösningar till ditt företag i Eskilstuna (och resterande Sverige). Sökmotoroptimering/SEO kan vara krångligt, låt därför oss utföra ditt arbete med SEO åt dig!