Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   Borås – sökmotoroptimering

   Seo Borås

   Som SEO-byrå har vi på Effektify som mål att hjälpa företag med allt inom digital marknadsföring, oavsett om du befinner dig i Borås eller någon annanstans i Sverige. När det kommer till sökmotoroptimering/SEO, annonsering genom Google Ads, sociala medier och optimering av hemsidor har vi bred kunskap och vi håller oss uppdaterade och utvecklas ständigt eftersom vi ser sökmotoroptimering som ett sätt att skapa rätt förutsättningar för alla som vill driva en framgångsrik verksamhet.

   SEO Borås

   Genom att hjälpa dig att öka din synlighet på nätet ökar vi dina chanser att få mer trafik till din hemsida och att få fler kunder, vilket i sin tur leder till ökad försäljning. Det finns många sätt att använda sig av digital marknadsföring men det måste göras på rätt sätt för att det ska ge rätt effekt.

   Sökmotoroptimering i Borås

    

   Har du också ett företag i Borås och behöver hjälp med SEO/sökmotoroptimering? På samma sätt som du lyckades hitta vår hemsida när du sökte efter SEO Borås kan vi analysera och förbättra din hemsida så att den syns bättre för potentiella kunder som söker efter de produkter eller tjänster som du erbjuder. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom sökmotoroptimering/SEO och erbjuder våra tjänster till alla som vill ranka högt på Googles organiska sökresultat eller som behöver hjälp med annonsering genom Google Ads eller på sociala medier. Vi säger inte bara att kan SEO, vi kommer att driva mer relevant trafik till din webbplats med Borås sökmotoroptimering.

   Skiljer sig SEO i Borås från SEO i andra städer?

   SEO, från det engelska uttrycket Search Engine Optimization, betyder just sökmotoroptimering. Att arbeta med SEO handlar främst om att optimera webbplatsen för Googles ranking och består av flera olika delar. Det är en väldigt viktig del inom digital marknadsföring och när du vill öka trafiken till din webbplats, och för att din webbplats ska synas på sökord som har med det som du erbjuder.

   På Effektify optimerar vi din hemsida för att den ska ranka högre på sökmotorernas resultat. Målet är att synas så högt upp på Google och andra sökmotorer som möjligt på de sökord som är relevanta för just dig och ditt företag.

   Lokal sökmotoroptimering

   Sökmotorerna granskar ständigt hur olika webbplatser är uppbyggda, hur många, samt vilken typ av externa länkar som leder till dem och det innehåll som finns på dem för att sedan avgöra vilken placering de syns på bland sökresultatet.

   SEO görs ofta i tre steg; en sökordsanalys, on-page optimering och off-page optimering. Dessa delar utgör tillsammans en framgångsrik SEO-strategi och är betydande för resultatet av din ranking på sökmotorerna.

    

   Ta dig till toppen på Google med lokal SEO.

   Vi arbetar med att göra hemsidor synliga med hjälp av SEO

   För att nå ett bra resultat med optimering krävs ett löpande arbete med allt från innehåll på din hemsida, till länkar, för att du ska kunna ha en chans att stå upp mot konkurrenter som har fler besökare och en bättre placering i sökresultatet. Som SEO-byrå hjälper vi dig att analysera din sida för att komma fram till rätt sökord och rätt utformat innehåll på hemsidan som skulle få den att få mer trafik. På Effektify arbetar vi dagligen med att hjälpa företagare i Borås med deras digitala marknadsföring och gör med våra experter en analys över vad som behöver förbättras för att du ska ranka bättre.

   Vi på Effektify anser det vara av stor betydelse att hålla oss uppdaterade och att ständigt utvecklas inom sökmotoroptimering och håller därför arbetet löpande för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och för att kunna erbjuda rätt strategi som lämpar sig för just din marknadsföring. Våra experter utbildas ständigt inom varje del av SEO och SEM för att alltid kunna erbjuda våra kunder det som krävs för att lyckas hålla sig relevanta i sökmotorernas ögon.

    

   Lokal SEO – Borås

    

   Lokal SEO, eller lokal sökmotoroptimering, skiljer sig något från SEO på nationell nivå. Konkurrensen är betydligt större på nationell nivå och i många branscher är det mer relevant att synas lokalt då de är verksamma på begränsade platser. Om du exempelvis söker efter en hantverkare så kommer du troligtvis söka på exempelvis ”takläggare” tillsammans med staden du bor i eftersom det är just vad som är relevant för dig. Som kund letar du troligtvis inte efter en takläggare i Göteborg när du bor i exempelvis Stockholm.

   En viktig del av lokal SEO är att göra det tydligt var du befinner dig och i vilka orter du är verksam i. Detta behöver tydligt redogöras för på din hemsida, både för kundens skull, men också för att Google ska anse din hemsida vara relevant för kunden söker efter det du erbjuder. För att lyckas med lokal SEO behövs det även tas hänsyn till vissa tekniska åtgärder som ligger till grund för hemsidan. Detta gör det betydligt lättare för Google att förstå vilka geografiska områden sökmotorn ska förknippa dig och ditt företag med.

   Vanligtvis kräver det betydligt mindre arbete för företag som vill synas lokalt eftersom konkurrensen är mindre i jämförelse med företag som är verksamma över hela landet. Hur svårt det är att ranka beror naturligtvis också på vilken stad du vill synas lokalt på, då konkurrensen naturligtvis är betydligt högre i städer som Stockholm, Göteborg eller Malmö, till skillnad från mindre städer.

   Google My Business (GMB)

    

   Driver du ett lokalt företag som verkar i ett specifikt område är det viktigare för dig att finnas på Google My Business. Google visar upp resultaten av de relevanta lokala företagen som en lista ovanför det organiska sökresultatet och är en enkel lösning som inte kräver mycket arbete och passar lokala företag väl.

   Däremot är det viktigt att hålla informationen om ditt företag uppdaterad. Öppettider och korrekt adress kan du enkelt ändra med Google My Business så att dina potentiella kunder alltid har rätt information om din verksamhet och lätt komma i kontakt med dig.

    

   Vi hjälper dig gärna med SEO i Borås

    

   Har du en firma och vill att nya kunder ska hitta din hemsida? Som SEO-byrå skapar Effektify rätt förutsättningar för dig! Vi hjälper företag i hela Sverige att förbättra sina resultat och uppnå sina mål genom digital marknadsföring då våra tjänster inkluderar allt från analys av SEO och SEM till att bygga hemsidor. Kontakta oss redan idag för hjälp med SEO Borås!

    

    

    

   Vad kul att du har hittat till oss!

   Har du frågor eller är redo att starta din digitala resa redan nu, är du välkommen att fylla i några rader eller maila oss på letsdance@effektify.com så hör vi av oss inom kort!

    [text Företag placeholder "Företag"]

    Om Borås

     

    Med mer än 110 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun och den näst största staden i Västra Götalandsregionen. Här finns mängder av parker, grönområden, skogar, sjöar och friluftsområden vilket gör att du kan bo centralt men ändå ha naturen intill.

    Under sommaren samlas tusentals boråsare och turister på Stora torget för att se mängder av artister uppträda på den stora utomhusscenen och tack vare street-artfestivalen No Limit har numera Borås ett gott rykte som konst- och skulpturstad.

    Under 1900-talet räknades staden som en av Sveriges snabbast växande städer. I dag är det ett centrum för textil design, utveckling och handel tack vare att många välkända kedjor har sina huvudkontor i här. Företag som Hemtex, Gina Tricot och Haléns har gett staden en hög kompetens inom logistik och distribution och stora företag som Ericsson och Volvo Bussar utgör tunga delar av stadens industri.

    För barnfamiljer lockar förstås Borås Djurpark med sina drygt 600 djur inriktning på afrikanska och nordiska vilda djur. Här finns även en mängd idrottsanläggningar, skatehall och ishall, liksom anläggningar för tennis, innebandy och gymnastik. En modern fotbollsarena, friidrottsarena, friidrottshall och ett utomhusbad gör att boende alltid har nära till hands till shopping och stadsliv, aktiviteter för hela familjen och parker och andra naturområden.