Search.

Sökmotoroptimering

Med SEO hjälper vi ert företag att synas högre upp på sökmotorer,  på de sökord som är viktiga för er.

Google Ads

Med relevanta och rätt inriktade kampanjer och annonser, ökar vi er synlighet på sökmotorerna.

Paid social.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

YouTube Ads

TikTok Ads

Web & e-com.

Wordpress

Världens största system för att skapa hemsidor, som idag används till över 27% av alla webbplatser på internet.

Shopify

En komplett handelsplattform som låter företag starta, utveckla och sälja produkter och tjänster online.

Kontakta oss.

  [text Företag placeholder "Företag"]

  We simplify business growth

  Halmstad
  Nässjögatan 12B, 302 47
  Halmstad, Sverige
  Berlin
  Köpenicker Chaussee 4, 10317
  Berlin, Tyskland

  Search.

  Sökmotoroptimering

  Google Ads

  Paid social.

  Facebook Ads

  Instagram Ads

  LinkedIn Ads

  YouTube Ads

  TikTok Ads

  Web & e-com.

  Wordpress

  Shopify

  Kontakta oss.

   [text Företag placeholder "Företag"]

   digital
   annonsering

   Med en av våra persoliga specialister har annonsering aldrig varit enklare. Vi skräddarsyr en strategi baserat på djupgående analyser av önskade sökord och konkurrens för att kunna erbjuda en lösning som passar din bransch och ditt företag.

   Med en vision
   och rätt verktyg

   kan ditt företag bli
   till den svan du
   alltid drömt om.

   Rätt strategi – rätt resultat.

   Med hjälp av väl optimerade annonser kommer det att vara betydligt större chans att dina potentiella kunder hittar dig när söker efter produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder. När det kommer till digital marknadsföring har vi på Effektify både kunskapen och erfarenheten som krävs för att synas online idag.

   Vare sig det rör sig om annonsering på sociala medier eller på Google ads, erbjuder vi både den strategi som passar just ditt företag, samt rapporter med mätbara resultat så att du enkelt kan följa utvecklingen av dina kampanjer.

   på rätt plats
   vid rätt tid

   Google är Sveriges i särklass största sökmotor och 95% av alla sökningar görs idag via deras plattform. Att synas högt upp på Google ger företag möjlighet att nå ut till potentiella kunder när dessa själva gör en sökning. Sökmotoroptimering eller SEO är med andra ord ett av de bästa sätten att nå nya kunder.

   Det finns olika sätt att synas på Google, man kan betala för att synas genom att annonsera via Google Ads eller genom att synas organiskt när potentiella kunder söker (sökmotoroptimering). Bägge sätten är viktiga delar av en modern digital marknadsföringsstrategi.

   En av fördelarna med att annonsera med Google Ads är att det inte tar lika lång tid att synas som när man arbetar med sökmotoroptimering då du betalar för annonser och besökare. Nackdelen med annonsering är att så fort du slutar lägga pengar på annonser slutar du synas och får inga fler besök till hemsidan. Med sökmotoroptimering syns du varje gång nya potentiella kunder googlar efter det du säljer, dygnet runt året om.

    

   Luta dig tillbaka och låt oss
   göra det vi är bra på.

   vilken plattform är rätt för dig?

   Med hjälp av rätt strategier skapar vi anpassade lösningar för företag som vill kunna nå ut till en större marknad samtidigt som de kan se mätbara resultat.

   Google

   Facebook

   Instagram

   LinkdIn

   TikTok

   Let´s play!

   Har du frågor eller är redo att starta din digitala resa redan nu, är du välkommen att fylla i några rader eller maila oss på letsdance@effektify.com så hör vi av oss inom kort!

    [text Företag placeholder "Företag"]

    Digital marknadsföring, eller SEM, hjälper dig att synas online.
    Öka din synlighet
    med Google Ads

    Google är Sveriges i särklass största sökmotor och 95% av alla sökningar görs idag via deras plattform. I Sverige görs det varje dag mer än 50 miljoner sökningar på Google. Med siffror som dessa inser du säkert vikten av att synas högt upp i sökresultatet som Google visar upp. Konkurrensen mellan företag som vill ranka högt upp på Google är idag oerhört stor då många idag förstår betydelsen av vad en bra position innebär. Med andra ord, syns du inte så finns du inte.

     

    Att marknadsföra sin hemsida med Google Ads innebär att man betalar för att visas högst upp på Google och man betalar varje gång någon väljer att klicka på annonsen. Detta kallas för Pay per click eller PPC och kostnaden som du betalar varje gång en besökare klickar på just din länk bestäms av konkurrenssituationen och vilka sökord det rör sig om.

    Vi hjälper e-handlare att ranka bättre.

    Let’s play!

    [ninja_form id=1]